'

Sep 3
KOEKANGE - De juiste “ingrediënten” die het tot een geslaagd Giga speelfestijn maakte op het sportveld bij het clubgebouw van Kv KIA. Het festijn werd bezocht door ruim dertig kinderen, in de leeftijdscategorie +/- 3 t/m 12 jaar.

Vele vrijwilligers stonden klaar om met al deze kids er weer een gezellige en sportieve ochtend van te maken. Zo werd er in groepjes, een 6-tal spellen uitgevoerd waarbij uiteraard de korfbal te pas kwam bij o.a. ver gooien, zuiver gooien, korf schieten.
De een nog fanatieker als de ander.

Tussentijds kon er worden genoten van een overheerlijk knakworstenbroodje en limonade In het pauze momentje werd ook het springkussen flink benut.

De vrijwilligers willen wij bedanken voor hun inzet! Wij hopen de volgende keer ook weer te kunnen rekenen op jullie hulp.

Met veel plezier zien wij uit naar het volgende Giga speelfestijn.

Sportieve groet
Kv KIA

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA