'

Sep 6
ZUIDWOLDE - Muziekvereniging Woudklank in Zuidwolde zet haar deuren open tijdens de Open Verenigingsdag op 17 september in De Wolden. Iedereen die belangstelling heeft om lid te worden, om een instrument (beter) te leren spelen en met de vereniging kennis wil maken, kan langskomen. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn bestuurs- en commissieleden met informatie aanwezig in basisschool Het Groene Hart, Schoolbrink 1 in Zuidwolde. Bovendien zullen leden van Woudklank ter plekke muziek maken.
50 jaar Woudklank
Woudklank bestaat 50 jaar en viert dit jubileum het hele jaar door met een verscheidenheid aan jubileumactiviteiten. Zo is er op 18 september een Muzikaal Ommetje georganiseerd, een wandeling door Zuidwolde met onderweg muziek. Voor meer informatie over de deze en volgende activiteiten, bekijk de agenda op www.woudklank.nl.

Open Verenigingsdag
Gemeente De Wolden is initiatiefnemer van de Open Verenigingsdag. Op 17 september 2022 openen 32 enthousiaste verenigingen hun deuren. De locaties zijn te bezoeken om zo kennis te maken met de sport- of culturele activiteiten die ze verzorgen. Voor alle deelnemende verenigingen zijn te vinden op www.dewolden.nl/sport/open-vereniging-dag.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA