'

Sep 16
STAPHORST - Het is bijna zover, de allereerste Ladies & Men’s Night bij Boer Staphorst. Er kunnen nu gratis kaarten aangevraagd worden voor hét evenement van het jaar op vrijdagavond 23 september 2022. Het belooft een spectaculaire avond voor families, partners, vrienden en vriendinnen te worden!

Bezoekers kunnen zichzelf onderdompelen in een wereld van de meest uiteenlopende activiteiten, presentaties van allerlei bekende merken en kramen van lokale ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan een HKliving stylingcompetitie, de DeWalt bladblazerrace en een heuse Weber BBQ masterclass. Bovendien kunnen bezoekers zich live laten illustreren door Matia van Hallmark Cards, genieten van een cocktail of mocktail bij de Luxaflex cocktailbar en kan de doe-het-zelver zijn of haar hart ophalen op het klusplein. Dit allemaal in combinatie met hapjes & drankjes, sensationele win-acties, demonstraties en nog veel meer.

Verzekerd zijn van gratis kaarten? Bestel deze dan snel op www.boer-staphorst.nl/ladies-mens-night. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA