'

Sep 11
REGIO - In het weekend van 17 en 18 september openen de deelnemers aan de Open Ateliersroute Dwingeloo weer hun deuren. U bent op beide dagen van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur.
De kunstenaars vertellen u graag wat meer over hun werk en de gebruikte technieken. De verscheidenheid is groot: Elke kunstenaar vertegenwoordigt een andere discipline. Fietsend of per auto kunt u de ateliers bezoeken die herkenbaar zijn aan de vlaggen met opschrift en logo van de OAD.

Een kleine overzichtsexpositie in Over Entinghe geeft een eerste indruk van de deelnemende kunstenaars. Daar kunt u zich oriënteren op de atelierbezoeken van uw keuze. Een flyer met routebeschrijving van Open Ateliers Dwingeloo ligt voor u klaar. Deze is ook vanaf de website (openateliersdwingeloo.nl) te downloaden.

Eén van de nieuwe kunstenaars is Marina Goelenok, textiele technieken, die sinds kort in Dwingeloo woont. De materialen en versierselen die Marina gebruikt zijn zeer divers. Deze verscheidenheid weerspiegelt zich ook in haar werk. Ze ontwerpt en vervaardigt niet alleen kleding maar bijvoorbeeld ook sieraden, wandobjecten en kussens. Via een studie modeontwerp ligt voor Marina de uitdaging nu in het zoeken naar grenzen. De grenzen van ambachtelijke perfectie en vrije creatie. Behalve vrije creaties zijn er in haar atelier kostuums en accessoires te zien, die gebruikt kunnen worden bij een fotosessie bij Michael van Emde Boas.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA