'

Nov 23
DE WIJK - Het ouderwetse Sinterklaos Lott’n is terug van weg geweest in De Wijk. In vroeger jaren werd deze populaire sinterklaasspelletjes altijd gespeeld bij café Wittink. Mark van Braam, beheerder van het Dorpshuis De Wijk heeft dit weer opgepakt. Zaterdag 26 november komt al deze gezelligheid weer terug.

Op het programma staan diverse spelletjes zoals: Pepernoot raden, Darten, Spieker Houwen, Sjoelen, Blikgooien, Luchtbuks Schieten en het welbekende Rad van Fortuin. Deelname gaat via muntjes die je koopt tijdens de avond. Naast de prijzen kies je aan het begin van de avond een lokaal doel waarvoor je gaat spelen. De winst gaat naar het doel met de meeste stemmen. Op zaterdag 26 november is het Dorpshuis om 20.00 uur geopend. De spelletjes beginnen om 20.30 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA