'

Nov 24
DE WIJK - VTV De Slenken start ook dit jaar weer vroeg met de verkoop van kerstbomen. Het wordt weer tijd om gezelligheid in huis te creëren. Lang genieten van een mooie kerstboom zo uit de grond in huis, wie wil dit niet.

Vaak blijft het niet bij één boom maar willen mensen ook een boom voor in de tuin, dat kan. VTV de Slenken heeft diverse soorten en maten aan bomen staan, verkrijgbaar met of zonder kluit. Afgelopen zomer zijn ze weer lekker gegroeid dus ook grotere maten zijn nu beschikbaar. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De bomen variëren tussen de 10 en 20 euro per stuk.

Wilt u niet wachten, reserveer dan nu al. Mail naar vtvdeslenken@gmail.com voor een afspraak. U mag ook op één van de volgende zaterdagen komen uitzoeken. Dit kunt u doen op zaterdag 26 november en op zaterdag 3, 10 en 17 december van 10:00 tot 13:00 uur op de volkstuin. De Volkstuin “De Slenken” is te vinden aan het einde van de Broeksteeg ,richting de A28, zijweg Hendrik Tillemaweg de Wijk.
U bent van harte welkom.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA