'

Nov 20
KOEKANGE - De auteurs van Verloren in de jungle (over de verdwijning van twee Nederlandse vrouwen in Panama, 2014) onderzoeken momenteel de verdwijning van Willeke Dost. Dit boek over deze zaak zal in de zomer van 2023 uitkomen bij Uitgeverij Luitingh Sijthoff.

Een van de auteurs heeft vijfentwintig jaar in Drenthe gewoond en de zaak in die jaren gevolgd. De verdwijning van Willeke, en de daaropvolgende media-aandacht, heeft veel impact gehad op de dorpsgemeenschap Koekange.

Daar willen ze aandacht aan besteden. Komende zaterdagmiddag 26 november zijn ze vanaf 14.00 uur aanwezig in Café de Brouwmeester. Graag horen ze de verhalen van Koekangenaren. Hoe zij die eerste periode en de gebeurtenissen daarna beleefd hebben en wat hun gedachten zijn over deze verdwijning. Ook is het mogelijk uw verhaal anoniem te vertellen via het formulier op de website www.waariswillekedost.nl (rechtsboven via Tip) of ons te mailen via marjawestboeken@gmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA