'

Nov 21
Met brandweerauto en muziek korps door het dorp

ALTEVEER - Sint-Nicolaas en zijn gevolg kreeg in Alteveer dit jaar weer een feestelijke intocht. De muziekvereniging Woudklank uit Zuidwolde en de brandweer uit dit dorp werkten aan de intocht mee.

Foto's: Persbureau Meter
De loeiende sirene was nu eens niet voor een onheils melding maar voor de sint, want die zat prinsheerlijk op deze zeer koude winterse ochtend in de brandweer auto. Twee van de zes pieten zaten zelfs op de brandweer wagen. Bij de School De Wegwijzer stapten de sint en zijn zes pieten uit de brandweer wagen, waar een kleine honderd kinderen zich hadden verzameld. Na een korte ontvangst ging het met de muziekkorps voorop door het dorp om bij dorpshuis De Alke naar binnen te gaan waar het Sinterklaas feest werd gevierd. Voor de kinderen had de sint een cadeautje meegenomen en vermaakten de kinderen zich met cupcakes versieren. Het werd daar in het dorpshuis een groot feest.Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA