'

Nov 21
DE WOLDEN - Woensdag 16 november heeft wethouder Egbert van Dijk voormalig wethouder Jan van ’t Zand gevraagd fietsambassadeur voor De Wolden te worden. Jan fiets zelf ook graag en is altijd betrokken geweest bij de wielersport in onze gemeente.

Drenthe fietsprovincie
Drenthe is de fietsprovincie bij uitstek. In Drenthe ligt er meer dan 1700 kilometer aan fietspaden en ook in De Wolden leggen we nog elk jaar nieuwe fietspaden aan. Ook de komende jaren gaan we (ontbrekende) stukjes fietspad aanleggen en proberen we waar mogelijk aan te sluiten op fietsnetwerken in de ons omliggende gemeenten.

Naast het recreatief fietsen gebeurt er ook veel op sportief gebied in onze provincie. In 2023 worden er mooie evenementen georganiseerd, o.a. de Ronde van Drenthe, het EK wielrennen en het Nederlands Kampioenschap Streetrace in Ruinen. Wethouder Egbert van Dijk zegt: “Fietsen, zowel recreatief als sportief, is belangrijk voor Drenthe en voor De Wolden. Jan van ’t Zand is een echte fietser en met zijn netwerk in de sport is er geen betere ambassadeur voor de fiets denkbaar in onze gemeente.”

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA