'

Nov 24
ZUIDWOLDE - Ondernemersvereniging Zuidwolde is druk bezig met de voorbereidingen voor een schaatsbaan in Zuidwolde. In de week van 19 tot en met 23 december wordt het laaggelegen gedeelte van het Kerkplein (voor de muziekkoepel) omgetoverd in een gezellig ijsplein voor jong tot oud met gratis toegang.

De kunststof baan kan alleen gebruikt worden met speciale schaatsen die ter plekke kosteloos ter beschikking worden gesteld. In een tent kunnen bezoekers de schaatsen aan- en uitdoen en is er verkoop van koek en zopie. In de ochtenden is het ijsplein beschikbaar voor de basisscholen in Zuidwolde. ‘s Middags tussen 14.00 en 18.00 uur is er gelegenheid tot vrij schaatsen en in de avonden vanaf 18.30 uur is er een curlingcompetitie gepland.

Aanmelden voor curlingcompetitie
Bedrijven maar ook verenigingen en vriendengroepen die met een team van vier personen willen meedoen met de curlingcompetitie kunnen zich t/m 1 december aanmelden via e-mail acties@ovzuidwolde.nl. De kosten bedragen 50 euro per team incl. een consumptie. Bij aanmelding graag aangeven op welke avond, op 19 t/m 22 december, je beschikbaar bent, naast vrijdag 23 december. Op vrijdagavond worden de finales gespeeld en is er een gezellige afsluitende borrel.

Voorzitter Ard Hartman verwacht een gezellig drukke week. ‘’We hebben al enthousiaste reacties gehad van de scholen en onze eigen leden. Ook de gemeente was gelijk positief over ons initiatief. Een gezellige, actieve week in winterse sferen, ook als de echte winter uitblijft, wat wil je nog meer!’’

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA