'

Dec 11
ECHTEN - Op zondag 18 december wordt een bijzonder kerstspel uitgevoerd op een toepasselijke plaats: de stal. De Maternuskompanjie voert daar een oud middeleeuws kerstspel op, dat het verhaal van de geboorte van Jezus vertelt.

Midwinterhoorn blazers (3)
De tekst wordt deels gezongen in mooie oudhollandse kerstliederen, het spel duurt een klein uur en is ook zeer geschikt voor (kleine) kinderen. Muzikanten van Woudklank en de Midwinterhoornblazers nemen ook deel aan dit sfeervolle gebeuren. In de stal is het natuurlijk koud, en zit men bijna tussen de koeien in het stro (Naoberhoeve).Maar na afloop kan men zich warmen bij het vuur met warme sap of gluhwein. Toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage in de muts van de herders wordt zeer op prijs gesteld.

Zondag 18 december
13.00 uur: Naoberhoeve Pesserweg 4, Echten
16.00 uur: Hoeve Nolde Nolderweg 3A Linde
Deze laatste voorstelling wordt voorafgegaan (voor wie wil) door een wandeling over Nolde met Herman van Arragon, mmv Ekelblaozers. Start wandeling om 15.00 uur

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA