'

Dec 30
DE WIJK - Duik voor Doelen. Zo heet de Nieuwjaarsduik genoemd die motorclub de Antrappers uit De Wijk op zondag 1 januari 2023 gaat organiseren. Zoals elk jaar gaat de opbrengst van de duik naar een tweetal goede doelen in De Wijk en IJhorst. Het goede doel van de Wiekers is een Koersbalmat voor de ouderen, en bij De Rieverst gaat de helft van de opbrengst naar activiteiten voor jongeren.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl
De duikers ontvangen na de duik een warme versnapering en een aandenken in café de Wiekslag of de Tente in IJhorst, waar dan ook nog gelegenheid is om onder genot van een drankje van de clubs te toasten op het nieuwe jaar. De Nieuwjaarsduik wordt ook dit jaar weer gesponsord door Unox en wordt daarmee aangemerkt als ‘serieuze Nieuwjaarsduik’. Er kan worden deelgenomen door iedereen die dat wil. Als je maar kunt zwemmen! Mee doen is voor eigen risico. Ludieke kleding bij de duik wordt op prijs gesteld, maar is niet verplicht. Deelname is in principe kosteloos. Maar van elke duiker wordt een bijdrage van minimaal € 5 euro verwacht voor het goede doel. Van het aanwezige publiek wordt eveneens een donatie verwacht. De duikers ontvangen na afloop een warme versnapering en een aandenken.

De Nieuwjaarsduik vindt plaats in de Reest nabij de brug aan de Julianaweg. Verzamelpunt is om 13.30 uur bij café de Wiekslag, of bij de tent nabij de brug om 13.45 uur. Het startschot klinkt om 14.00 uur. Publiek wordt verzocht zoveel mogelijk te voet te komen. Automobilisten worden verzocht hun auto zoveel mogelijk te parkeren in de woonwijk rond de Julianaweg of bij de kerk in IJhorst.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA