'

Mrt 4
DE WIJK - Cabaretgroep Drenthe Plat komt op vrijdag 10 maart 2023 naar Dorpshuis De Wijk voor een eenmalig optreden. Dit is mogelijk gemaakt door Bemo Entertainment. Er zijn nog enkele kaarten te koop bij Dorpshuis De Wijk.



Decennialang genoot het publiek van de jaarlijkse tournees van het humorgezelschap Drenthe Plat. Met hun “ Drentse humor op z`n best” stond de groep garant voor een heerlijke onbezorgde avond uit waar het publiek graag kwam genieten. Maar ook hier gooide de komst van de corona crisis danig roet in het eten. Gelukkig lijkt het leed nu geleden en vol overgave heeft Drenthe Plat zich gestort op het schrijven en ontwikkelen van een heerlijke nieuwe show, waarmee vanaf begin Oktober kris kras langs de Oost- Nederlandse schouwburgen en theaters wordt getoerd. De nieuwe voorstelling is het 45ste programma, dat Drenthe Plat voor het voetlicht brengt.

Het gezelschap heeft niets verloren van de energie, de power en de magie die een bezoek aan een avondje Drenthe Plat zo de moeite waard maakt. Want ook in het nieuwe seizoen is de echte, onvervalste Drentse humor het hoofdingrediënt, waarmee de Drentse cabaretiers in de weer gaan. Prachtige anekdotes, doldwaze situaties en dolkomische typetjes wisselen elkaar af in een heerlijke mix van humor en gein, waar de lachspieren zwaar op de proef worden gesteld. En natuurlijk sluit Drenthe Plat ook dit seizoen af met het succes duo Aaltje en Trijntje, twee al op leeftijd zijnde hartsvriendinnen , die uit de school klappen over hun belevenissen in het Drenthe van vroeger en nu. Heerlijke, herkenbare situaties maken de optredens van de dames tot een absoluut hoogtepunt in het dialectrepertoire. Natuurlijk houden de Drenthe Plat spelers het niet alleen bij de humor. Ook de aanstekelijke Drentse liedjes zijn bij deze kanjers in goede handen. Daarbij begeleiden de leden zichzelf op een keur van instrumenten. Meer informatie Bemo Entertainment

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA