'

Jan 22
RUINERWOLD - Vrijdagavond zijn de prijzen uitgereikt aan de drie winnaars van het hoorspel “Raad het geluid”. Vrijwilligers van de Oldtimerdag organiseerden tijdens de herfstfair "Meuk en Leuk" op 30 oktober jl bij museumboerderij De Karstenhoeve een kwis passend bij het thema “Brommers Kiek’n”. Het hoorspel “Raad het geluid”, waarbij bezoekers het geluid moesten raden van een aantal bekende bromfietsenmerken zoals een Kreidler, Zundapp, Puch, Union en Batavus.

Het bestuur van de Oldtimerdag Ruinerwold vindt het belangrijk om naast de Oldtimerdag, waarbij heel veel inwoners zijn betrokken, zo nu en dan mee te doen aan lokale evenementen zoals de Lummeldagen, de fair “Meuk en Leuk” of middenstandbeurs.

De winnaars Lars Jansen, Tinus Jalvingh en Peter Dingste (niet op de foto) kregen uit handen van voorzitter Edwin Weide enkele merchandise artikelen van de Oldtimerdag aangevuld met enkele attenties van dagbesteding, verswinkel, brasserie en brouwerij “Het Ambacht” uit Ruinerwold.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA