'

Feb 3
REGIO - Zondagmiddag 5 februari is het zover; de 3e editie van Muziek achter de Voordeur, georganiseerd door Rotaryclub Hoogeveen de Wolden.

Dé muziektoer in het centrum van Hoogeveen. Een live muziekevenement met 18 bands van uiteenlopende stijlen. Van klassiek tot jazz,van blazersensemble tot popmuziek. Bezoekers kunnen, verspreid over 18 huiskamers, genieten van een gezellige muziek-zondagmiddag. De muzikanten treden belangeloos op. Mede daardoor kunnen wij met de opbrengst, van dit toch wel uniek Hoogeveens evenement, goede doelen steunen. Zoals dit jaar, hoog nodig , de Voedselbank Hoogeveen / Zuidwest-Drenthe. Dus met jouw deelname steun je ook nog eens het goede doel.

Wegens de aangescherpte corona maatregelen kon het evenement afgelopen twee jaren niet doorgaan. De leden van de Rotaryclub zijn daarom juist nu weer vol enthousiasme bezig met de voorbereidingen van dit muziek-evenement.
Gezien het groot aantal bezoekers van voorgaande jaren, en de vraag het te blijven organiseren. Toen puilden de huiskamers uit met muziek liefhebbers.

De lineup voor dit jaar :
-Oak Hill-(Americana)
-Leon and the Lions-(Songs 80’s)
-Klets-(Klezmer)
-Circum-(Jazz/Pop/Klassiek/Musical)
-Sunburst-(Americana/Country)
-MT-Sessions-(Songs 70’s 80’s/Soul,Pop)
-Emile-(Nederlands Singer-songwriter)
-Jonge Hoogeveense Musici Scala-(Jong,Licht & Klassiek)
-DalenMill ensemble-(Jazz & Easy listening)
-Blues2-(Blues,Classic Pop)
-Blaaskwintet 4+1-(Blazers ensemble)
-Gearboxes-(Rock Pop 60’s 70’s)
-Saxalot-(Saxofoon ensemble)
-Gig-(covers Johnny Cash)
-Earning Streetman & Son-(Americana)
-Folksurprise-(Folkmusic)
-José Bruining Trio-(Old swing,tropic latin, balads)
-It takes Two-(Akoestische Pop)

De achttien locaties waar gespeeld wordt zorgen voor een uniek inkijkje in de Hoogeveense huiskamers. Een groot aantal particulieren stelt met veel enthousiasme de woonkamer beschikbaar en het fenomeen “gluren bij de buren” is een extra trekpleister van dit muziekevenement. Behalve huiskamers zijn er andere interessante adressen te bezoeken zoals het Klooster, de Hoofdstraatkerk, de Olde Looierij en Korenmolen de Zwaluw.

Muziek achter de voordeur vindt plaats op zondag 5 februari van 14:00 tot 17:00 uur Kaarten à € 8,50 zijn verkrijgbaar bij Punt H in de Hoofdstraat / Veldman Mode - Tamboerpassage of online via https://b-event.nl/ticketsmuziekachterdevoordeur/

Volg ook https://www.facebook.com/rotaryhoogeveendewolden/ voor het laatste nieuws.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA