'

Feb 1
Voetbalkantine ondergaat metamorfose, heropening op 12 februari

DE WIJK - Voetbalvereniging Wacker is blij met de vernieuwde kantine. Deze heeft een complete metamorfose ondergaan. In de winterstop zijn de handen uit de mouwen gestoken, en is er hard gewerkt door vrijwilligers om de kantine op te pimpen. Op zondag 12 februari is de heropening.

Enkele jaren geleden werd de kantine ook al eens vernieuwd. De biertapinstallatie verdween, de goed gevulde prijzenkast en oude teamfoto’s werden verbannen naar de zolder. Waarmee gelijk ook een stukje nostalgie en clubhistorie verdween. De voetbalkantine kreeg weliswaar een iets moderne look, maar gelijkertijd ook de steriele uitstraling van een doorsnee bedrijfskantine. ‘Er mist iets!’ zo merkte een trouwe clubsupporter op. Kortom, het mocht gerust iets gezelliger! Met die wensen is rekening gehouden in de nieuwe aanpak.

Na de voetbalwedstrijd Wacker tegen Trinitas om 15.45 uur kan iedereen het resultaat bewonderen. De eerste twee consumpties zijn gratis en er is live muziek van de Pieper(t)s.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA