'

Feb 8
MEPPEL - Op 31 januari is in de bibliotheek de tentoonstelling Kunst en poëzie door een groep leerlingen van SO Mackayschool uit Meppel geopend. De basisschool heeft voor de kunstwerken het thema sport gekozen. De leerlingen hebben de afgelopen weken hard aan het thema gewerkt.

De kunstwerken zijn gemaakt van verf, krijt en stiften en daarbij zijn verfrollers en sponsjes gebruikt. Het werken met de verfroller en de sponsjes vonden de leerlingen erg leuk. Een leerling heeft foto’s gemaakt van de sporten die worden uitgevoerd op de Mackayschool, zoals gymmen, judo en balsport in de pannakooi. De groep bestaat uit veertien enthousiaste leerlingen die dol zijn op sport en op hun gymleraar. De leerlingen zijn trots op hun gemaakte werkstukken en vinden het spannend dat hun werk in de bibliotheek wordt tentoongesteld.

De tentoonstelling sport is in de maand februari te bewonderen. In maart worden kunstwerken van andere scholen tentoongesteld. De Kunst en poëzie tentoonstelling wordt georganiseerd in het kader van het 100 jarig bestaan van de bibliotheek.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA