'

Feb 8
ANSEN - Een grote opkomst dinsdagavond bij de Cultuurbrengersbijeenkomst van Cultureel De Wolden. De aanwezigen deze avond in Dorpshuis de Bastogne in Ansen werden welkom geheten door wethouder Albert Haar van Gemeente De Wolden.

Foto's BS/weblog-dewolden.nl
Voor de aanwezige cultuurbrengers was er een korte ‘Walk en Talk’ waarin de mogelijkheid was om even kennis te maken met andere cultuurbrengers. Daarna volgde de presentatie van ‘Wiede Wold’ en over de toekomst van het platteland. En de mogelijkheden daarvan vertelt door Cultuurcoach Inge Sterken. Voorts werden er acht nieuwe culturele initiatieven toegelicht, die dit jaar gaan plaatsvinden in De Wolden. Deze kunnen rekenen op subsidie. In totaal werden er achtentwintig plannen ingediend. Dichter Reinout Hofstede droeg tweemaal een gedicht voor. En Cultuurcoach Annemarie Verkade-Diphoorn vertelde de aanwezigen over de mogelijkheden van het ondersteuningsaanbod voor verenigingen. Afsluitend was er een netwerkborrel.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA