'

Feb 11
ZUIDWOLDE - In ontmoetingscentrum De Boerhoorn is tot eind juni een expositie van acrylschilderijen van Jan Slagter uit Zuidwolde te bekijken. Het zijn kleurrijke beelden met onmiskenbaar de natuur als inspiratiebron. De expositie is te bekijken tijdens de openingstijden van De Boerhoorn, van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur, van 13.00 tot 17.00 uur.

Foto: Karin Boer
Slagter, die ook voorzitter is van de beheerstichting De Boerhoorn, is pas beginnen te schilderen na zijn pensioen. ‘’Gewoon eerst begonnen met verf en papier en ook pentekeningen, het bleken vruchtbare oefeningen’’ zo vertelt hij. ‘’Bij Harm de Noord in Elp ben ik een aantal jaren op les geweest. Hij heeft mij beter leren waarnemen, letten op het perspectief, en de vormen en kleuren om ons heen. Vooral licht en donker leren onderscheiden als een soort natuurlijke gewoonte.’’ Slagter richt zich op de dingen waar hij een speciaal gevoel bij heeft, kleuren en vormen uit natuur en landschap. Hij ziet zichzelf nog als een beginneling, die zichzelf steeds wil verbeteren. ‘’Het belangrijkste is het plezier dat het schilderwerk geeft.’’

Voor meer informatie, ga naar de website www.deboerhoorn.nl. Of neem contact op met Jan Slagter via slagterj@icloud.com.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA