'

Mrt 1
Met Onbesoesde Rock ’n Roll Tour 2023!

RUINERWOLD - Tot het moment dat corona zijn intrede deed stond Bökkers garant voor een bomvol Café Centraal in Ruinerwold. Meerdere jaren achter elkaar stond de band hier te spelen in een steevast uitverkochte zaal en zo werd “Bökkers in Ruinerwold” een begrip in de regio.

In 2022 ging de wereld weer ‘open’ en dat heeft Bökkers geweten! Ze hebben het hele jaar als een gek getourd en overal waar ze kwamen zag je volle festivalweides, uitpuilende feesttenten en uitverkochte zalen.

Daarom keert de band in 2023 weer terug naar Ruinerwold en wel op zaterdag 22 april 2023, in een volledig nieuwe bezetting maar uiteraard mét frontman en boegbeeld Hendrik Jan Bökkers.

Café Centraal is helaas niet meer, dit jaar is Uitgaanscentrum De Klok het decor van de Onbesoesde Rock ’n Roll Tour. Het optreden in Ruinerwold is één van de eerste shows op de agenda van Bökkers en sowieso de allereerste in het noorden des lands. Zoals reeds gemeld waren de voorgaande edities allemaal uitverkocht. De voorverkoop voor zaterdag 22 april is inmiddels gestart, 50% van de tickets zijn inmiddels verkocht, dus wees er snel bij want VOL = VOL.

De planken zult as vanolds weer van het podium krullen! Het bier fluit uit de kraan en het testosteron vliegt in het rond: De Onbesoesde Rock ’n Roll Tour van Bökkers komt naar Ruunerwold!
Tickets bestel je hier: https://ticketservice.nu/evenementen/bokkers-live-in-uitgaanscentrum-de-klok/

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA