'

Feb 24
MEPPEL - De naam die op de nieuwe shirtjes van SJO Triville gedrukt gaat worden is bekend. Van Spijker Infrabouw tekende woensdag 22 februari voor dit sponsorschap voor de periode van 5 jaar.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Van Spijker, van oudsher een bedrijf uit De Wijk, zit in de infra-/betonbouw. Zij maken wegen, bruggen en onderdoorgangen en zijn steeds bezig met de infrastructuur van morgen.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van dit familiebedrijf, waardoor de mogelijkheid de tenues en de toernooien voor de 19 jeugdteams van SJO Triville te sponsoren snel werd omarmd. ‘Er zijn natuurlijk heel wat mensen uit de buurt vrijwillig op de been om ‘onze jeugd’ een mooie tijd aan te bieden en als ik dan op deze manier een steentje kan bijdragen dan voelt dat goed’ vertelt Alfred van Spijker (woonachtig in De Wijk) ‘Ik ben niet eens zozeer een groot voetballiefhebber, hoewel mijn zoons beide voetballen. Maar sporten, fit en vitaal zijn vind ik wel belangrijk, zeker voor de jeugd.’

‘Ik ben voorstander van de samenwerking tussen de drie clubs, zeker omdat dat betekent dat je als jeugdspeler in staat wordt gesteld om op je eigen niveau te sporten. Ik leg dan de parallel naar ons bedrijf. Daar vind ik het ook belangrijk dat iedereen in voldoende mate uitgedaagd wordt. Zodra dat namelijk niet het geval is dutten mensen in of vertrekken ze, dat zal binnen een voetbalvereniging niet anders zijn.’

De nieuwe kleding is inmiddels in ontwikkeling en als alles gaat zoals we verwachten kunnen we deze op 10 juni tijdens het eerste ‘Van Spijker Infra-jeugdtoernooi’ formeel presenteren.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA