'

Feb 25
MEPPEL - De voorstelling vertelt het verhaal van Charlie, die op jonge leeftijd beide ouders verliest en naar een weeshuis moet. Het weeshuis blijkt een vreselijke plek te zijn; Charlie wordt gepest en moet hard werken.

Charlie ontsnapt en trekt de wijde wereld in. Na een ontmoeting met een vreemde diabolo man en een hoge hoed vol circus dromen krijgt Charlie een helder plan: Charlie wil circusartiest worden! Maar, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Gaat het Charlie lukken die droom te verwezenlijken? Dat kunt u zien in Charlie’s Droom, een voorstelling geïnspireerd door de film “The Greatest Showman”.

Circus Okidoki speelt de première op zaterdag 11 maart om 19 uur en op zondag 12 maart om 15 uur. De kaartjes kosten voor kinderen €5,- en voor volwassenen €7,50. Vol=vol dus reserveer snel via circus.okidoki@gmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA