'

Feb 27
MEPPEL - Woensdag 8 maart organiseren Wilma Bast, Sabah Aoulad El Kadi en Mirjam de Jonge - adviseurs van het gratis Spreekuur Complementaire Zorg in Meppel – een informatieve lezing bij bibliotheek Meppel.
Deze bijeenkomst is gratis en voor alle inwoners van de gemeente Meppel. Je hoeft je voor deze bijeenkomst niet vooraf aan te melden.

Heb je vragen over wat een aanvullende therapie zoals shiatsu, homeopathie, acupunctuur of natuurgeneeskunde voor jouw gezondheid kan betekenen?

Weet je niet zo goed welke therapie jou kan helpen en waar je betrouwbare informatie hierover kan vinden? Voor al deze vragen kun je op afspraak terecht bij het Spreekuur Complementaire Zorg bij ’t Huis aan de Ceintuurbaan in Meppel.
Om de inwoners van Meppel kennis te laten maken met dit spreekuur organiseert Bewust in de regio Meppel woensdag 8 maart van 19:30 – 20:30 uur een informatieve bijeenkomst over dit spreekuur. Sabah Aoulad El Kadi, Mirjam de Jonge en Wilma Bast – alle drie therapeuten in de complementaire zorg en aangesloten bij Bewust in de regio Meppel - zijn de adviseurs van dit gratis spreekuur. Zij vertellen je tijdens deze informatieve bijeenkomst meer over dit initiatief, hoe het idee voor dit spreekuur is ontstaan en wat complementaire therapieën kunnen betekenen voor patiënten.

Daarnaast zullen zij iets vertellen over de landelijke ontwikkelingen omtrent dit thema en lichten zij aan de hand van een casus toe over de werkwijze en wat de resultaten zijn bij bepaalde therapieën of gezondheidsklachten. Als voorbeeld nemen ze o.a. hooikoorts-klachten, omdat die in deze tijd van het jaar bij veel mensen opspelen. Ook leggen zij uit hoe reguliere- en complementaire zorg elkaar kunnen aanvullen en versterken. Aansluitend is er veel ruimte voor vragen uit het publiek.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA