'

Mrt 4
DE WIJK - Een belevingsgerichte dag-invulling bij de nieuwe dagbesteding in De Wijk; Ieder Zijn Werk biedt het sinds februari 2023. Iedereen die meer verbondenheid, een prettige invulling van de dag of sociale connecties zoekt is welkom. In het sfeervol ingerichte café van Atlas Sport is ruimte voor veel verschillende, leuke activiteiten. Maar ook voor het drinken van een kopje koffie of thee met lekkers kunt u bij ons terecht.Ieder Zijn Werk bied al meer dan 15 jaar haar diensten aan op gebied van arbeidscoaching, ambulante begeleiding en personeelsdiensten. Dat betekent begeleiding, ondersteuning en advies op het gebied van participatie, re-integratie, huishoudelijke hulp en personeelsvraagstukken. Ieder Zijn Werk heeft ruime ervaring in het bieden van dagbesteding voor mensen die hier behoefte aan hebben. Met zeer gespecialiseerd personeel in ons team kunnen wij maatwerk bieden.

Welke activiteiten biedt Ieder Zijn Werk dan zoal in De Wijk? Denk aan yoga, samen koken of bakken, schilderen of breien of (stoel)yoga. Maar ook klusjes uitvoeren rondom het complex, helpen met tuinieren, spelletjes spelen en muziek luisteren behoren tot de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat mensen doen wat ze leuk vinden en de activiteiten passend zijn voor elk individu. “Iets kunnen betekenen voor de kwaliteit van leven voor mensen die er behoefte aan hebben is heel waardevol”. Zo staat Ieder Zijn Werk klaar voor (eenzame) ouderen, mensen met psychische of sociale klachten, mensen die in isolement terecht zijn gekomen of dreigen te komen, bij revalidatie na operatie of bij chronische gezondheidsklachten. Wel is een WMO of WLZ indicatie een voorwaarde om deel te kunnen nemen.

In het gebouw van Atlas sport zijn wij dagelijks te vinden, maar graag maken wij eerst kennis met deelnemers en bespreken we samen hoe we de dagbesteding het beste kunnen invullen. Bij interesse kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06 - 11 35 08 10, maandag tot en met vrijdag 9:00-17:00 uur. Bezoekadres op afspraak: Hendrik Tillemaweg 63B, 7957 CB De Wijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA