'

Mrt 2
STAPHORST - Na een afwezigheid van diie jaar is de Triathlon Staphorst dit jaar weer terug! En wel op zaterdag 13 mei 2023. De afstanden zijn net als voorgaande edities een 1/8e triathlon (500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen) en een 1/4e triathlon (1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen). De inschrijvingen druppelen gestaag binnen en de eerste toppers uit de regio hebben zich alweer aangemeld. Kortom het beloofd weer een spektakel te worden!

Bij de 1/8e afstand is het ook mogelijk om in estafette vorm mee te doen. Een ideaal sportief uitje voor bedrijven, vriendengroepen, buren etc. Laagdrempelig en gezellig.

Ook dit jaar is het epicentrum zwembad de Broene ‘eugte, hier is de wisselzone en de start en finish.
Zowel het zwem- als fietsparcours blijft identiek aan voorgaande jaren, enkel het loopparcours zal i.v.m. werkzaamheden iets afwijkend zijn.

Qua prijzenschema worden er een 2-tal leeftijdscategorieën per individuele afstand gehanteerd, t/m 39 jaar en 40 jaar en ouder (dames en heren). Verder ligt er een mooie prijs per individuele afstand klaar voor de snelste dame en heer uit de gemeente Staphorst. En uiteraard worden de eerste 3 teams uit de estafette gehuldigd. Inschrijven kan op www.triathlonstaphorst.nl.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA