'

Mrt 5
REGIO - Het vrouwennetwerk Land van de Reest is opgericht in januari 2013 en staat dus 10 jaar! Een feestelijk jaar, zeker na de twee coronajaren die het samenkomen bemoeilijkten.
Het Netwerk is een vereniging die vrouwen in de regio van de Reest een inspirerende ontmoetingsplaats biedt. De leden ondernemen samen allerlei activiteiten. In 2023 hebben we al een lezing gehad over kunstschilder Pieter Breugel de Oude, een workshop poëzie en een bezoek aan de burgemeester van de gemeente De Wolden. Op het programma staan nog een kledingruilbeurs, een ervaringsles over slechtziendheid, een running dinner, een jeu de boulesavond en een wildplukwandeling.
Activiteiten zijn soms in de avond maar excursies en workshops doorgaans overdag. Bij sommige van de activiteiten zijn ook niet-leden, zoals partners welkom.

Een keer in de twee maanden heeft het Netwerk een informele bijeenkomst bij een van de leden thuis (of in de tuin) met een hapje en een drankje en eind december ontmoeten we elkaar bij een feestelijke eindejaarsbijeenkomst.

Er zijn ook themagroepen: leden die zich verenigd hebben rond een thema als film, creatieve activiteiten, wandelen en verhalen vertellen. De leden van deze themagroepen organiseren met regelmaat een activiteit op het gebied van hun belangstelling.

Al drie keer heeft het Netwerk een symposium georganiseerd, waarbij ook niet-leden in grote getale aanwezig waren. Voor 2024 staat er weer een symposium op de planning. De eerste bespreking is binnenkort en we zullen dan ook zeker later dit jaar van ons laten horen.

Het Netwerk Land van de Reest is in het 10-jarig bestaan uitgegroeid tot een vereniging van ruim vijftig actieve leden, maar daar kunnen zeker nog vrouwen bij. Alle vrouwen die in de regio van De Wijk, IJhorst en het gebied daar omheen wonen, zijn welkom als lid. Van de leden verwachten wij een actieve bijdrage aan de organisatie van activiteiten of participatie in het bestuur.
Mocht je belangstelling hebben: meer informatie is te vinden op de website www.vrouwennetwerk-landvandereest.nl. Aanmelden of informatie opvragen kan ook via het e-mailadres netwerklandvandereest7@gmail.com.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA