'

Mrt 2
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 18 maart houdt Muziekvereniging Woudklank een Open Podiumdag, de jaarlijkse voorspeeldag door leden van de vereniging. Tientallen jeugd- en seniorleden, beginnend of gevorderd, zijn te beluisteren tussen 9.00 en 15.30 uur in IKC Het Groene Hart, Schoolbrink 1 in Zuidwolde.


Publiek is van harte welkom bij de optredens. De deelnemers kiezen een eigen muziekstuk en brengen dat naar eigen inzicht, of met hulp van een muziekdocent, zo goed mogelijk ten gehore. Naast solisten kunnen ook ensembles meedoen. De uitvoeringen worden op verschillende punten beoordeeld door vakkundige juryleden Maarten Gal en Alieke Ramos Marta. Aan het einde van de dag, rond 15.30 uur, worden per categorie de winnaars bepaald.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA