'

Mrt 11
REGIO - Op vrijdagavond 24 maart geven de fanfares van CMV de Bazuin en CMV de Bergklanken een dubbelconcert. Samen verzorgen de twee verenigingen een mooi gevarieerd programma, voor dubbel zo veel luisterplezier. Dirigent van de Bergklanken is Rik Hoekstra, en voor de Bazuin staat dirigent René Bos.

Het dubbelconcert vindt plaats in De Samenstroom, Groenmarktstraat 2 in Meppel. Kaarten kosten €10,- p.p. en zijn verkrijgbaar op www.bazuinmeppel.nl, bij boekhandel Riemer Barth in Meppel, maar ook aan de zaal op de avond zelf. De zaal gaat open om 19:30 uur en het concert begint om 20:00.

Er worden bijzondere stukken gespeeld, de twee fanfares zijn van alle markten thuis! Laat u verrassen door prachtige muziek. Beide verenigingen hopen u te zien op 24 maart in De Samenstroom!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA