'

Mrt 11
ECHTEN - Op zaterdag 18 maart speelt Toneelvereniging Nut en Genoegen uit Echten het blijspel 'Opa um in te liesten' in drie bedrijven, geschreven door Bernd Gombold. zelf.

Archieffoto: De voorstelling vindt plaats bij de Westerbergen
De voorstelling vindt plaats in vakantiepark de Westerbergen en begint om 20.00 uur. Het stuk speelt zich af in een bejaardenhuis waar bewoner Jan altijd in is voor een grapje en zijn oudste zoon Hein gierig en ijskoud is, evenals zijn vrouw Bea. Gelukkig is Sjoukje er nog als oogappel van opa en zijn enige toeverlaat. Naast deze personages zijn er nog andere met hun eigen bijzonderheden, die samen voor een geweldige show zorgen in het bejaardentehuis.

De voorstelling wordt opgevoerd door Arend Fieten, Hans Oosterhof, Marit van de Berg, Gerlof Pronk, Bert Boer, Lita Nijstad, Anja Benning, Henk Baas, Hennie Luning en Femmie Blaauw. De regie is in handen van Henk Schrotenboer, met Femmie Blaauw als souffleuse. Tijdens de pauze is er een speciale verloting en de muziek wordt verzorgd door de Westerbergen

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA