'

Mrt 12
RUINERWOLD - Loopgroep Ruinerwold en loopgroep Ruinen organiseren op 18 maart de Kroeg tot Kroegloop! Het goede doel is dit jaar de Fleur Bloemen Stichting. De start is om 16.00 bij café Hees brinkzicht in Ruinen. De start en finish is 9,4 km van elkaar. En dit gaat in een rechte lijn naar Ruinerwold.

KroegloopFoto: Jans Schulting
De deelnemers krijgen de mogelijkheid om voor gereduceerd tarief per Taxi (Ten Heuvel) terug te reizen naar de startplaats. Het parcours is geheel verhard en gaat over openbare wegen. Het parcours is niet verkeersvrij. Je dient je dus aan de geldende verkeersregels te houden. Op de drukke oversteekplaatsen staan verkeersregelaars. Te allen tijde dien je de instructies van de verkeersregelaars op te volgen. Inschrijven kan t/m 17 maart via inschrijven.nl of op de wedstrijddag bij het wedstrijdsecretariaat tot een half uur voor de start.

Ook is er nog een mooie mokken actie. Deze zijn te bestellen via kroegloop@live.nl


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA