'

Mrt 12
MEPPEL - Woensdagmiddag 15 maart van 14.30-16.45 uur is de gemeentelijke ronde voor de Nationale Voorleeswedstrijd in theaterzaal de Plataan te Meppel. Elf deelnemers van de verschillende scholen in gemeente Meppel nemen het dan tegen elkaar op voor de titel regionale voorleeskampioen.

Schoolkampioenen De Wolden 2016AArchieffoto: Voorleeswedstrijd
De winnaar mag onze gemeente vertegenwoordigen tijdens de provinciale finale op 19 april in Assen. Het is een besloten middag, de bibliotheek nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn bij deze feestelijke middag.

Voor meer informatie neem contact op met de educatiemedewerker van de bibliotheek: Marinka Wijngaarden, m.wijngaarden@biblionetdrenthe.nl. Meer weten over De Nationale Voorleeswedstrijd? Kijk op: www.denationalevoorleeswedstrijd.nl. Volg De Nationale Voorleeswedstrijd op Facebook (@DeNationaleVoorleeswedstrijd).

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA