'

Mrt 10
DROGTEROPSLAGEN - Juf Ineke Boshove van KC De Klimtoren in Drogteropslagen kan op 11 maart zeggen dat zij 40 jaar in het onderwijs werkt! Vandaag op vrijdag 10 maart vierde Ineke haar jubileum met de leerlingen en collega’s van KC De Klimtoren. Vanaf haar 20e jaar heeft Ineke op verschillende scholen gewerkt. Zij begon als kleuterleidster in een groep met 43 kleuters en werd later hoofdleidster in Nieuwleusen.Ineke vervolgde haar loopbaan later binnen de gemeente De Wolden bij Stichting Wolderwijs. Eerst in Ansen, tien jaar later in Linde en nog eens tien jaar later in Drogteropslagen. Zoals Ineke zelf zegt: “Het houdt je scherp om na ongeveer tien jaar van school te wisselen.”

Ineke startte als kleuterleidster, maar in Ansen, Linde en Drogteropslagen werd zij een vast gezicht voor de midden- en bovenbouwgroepen. Ineke is een leerkracht die zich helemaal thuis voelt op een kleinere dorpsschool, zij krijgt energie van de leerlingen, collega’s en ouders. Dit zie je terug in haar werkzaamheden. Naast leerkracht van de bovenbouw, biedt Ineke extra zorg aan aan leerlingen buiten de groep en is zij een dagdeel in de week locatie coördinator. Kortom, op KC De Klimtoren hopen zij nog lang met Ineke samen te mogen werken!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA