'

Mrt 13
REGIO - Wil jij een leuk cadeautje geven aan de kersverse ouders? Dan kan het soms lastiger zijn dan je denkt om een geschikt cadeautje te vinden. Even snel de stad in zit er niet meer in, want daar vind je eigenlijk niet de meest originele cadeaus. Met deze tips weet je toch te verrassen.

High Tea aan huis
Het ideale cadeau voor kersverse ouders: zoete en hartige hapjes om even rustig samen van te genieten. Lekker, makkelijk en tot op de stoep: de High Tea thuis bezorgd. Een box met allemaal lekkers wat je samen of met meerderen kan delen. Wel behoefte aan gezelschap? Dan is de Babyshower High Tea box ook super leuk om te geven. Bijvoorbeeld in baby blauw of roze. Er ook gelijk iets lekkers (in thema) voor de visite. Dan hoeven paps en mams zich alleen maar zorgen te maken over de nieuwe baby.

Zelfontworpen tegeltje
Zelfgemaakte cadeaus blijven eigenlijk wel het leukste en meest persoonlijk. Nu hoef je natuurlijk geen kleurplaat te geven. Je kunt namelijk een prachtig tegeltje zelf ontwerpen. Maak het tegeltje helemaal naar wens. Ga je helemaal zelf aan de slag? Bijvoorbeeld met een foto van de baby of met een leuke tekst. Of kies je voor een template? Bijvoorbeeld voor een leuk geboorte tegeltje in het blauw of roze. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil, dus ga er lekker mee aan de slag. Het is ook erg leuk om een tegeltje met de naam, geboortedatum en het gewicht van de baby te maken. Wat zullen de ouders verrast zijn!

Avondje uit
De komende tijd gaan de ouders waarschijnlijk erg druk zijn met de nieuwe baby. Hoe leuk is het om hen een avondje uit te geven? Zo kunnen ze er lekker tussenuit. Je kunt aanbieden om zelf op te passen en geeft een bon voor een avondje weg. Bijvoorbeeld een heerlijke High Wine of High Beer bon. Zo kunnen ze verschillende hapjes proeven met bijpassende bieren of wijnen. Ook leuk om wat inspiratie voor op te doen voor thuis.

Baby musthaves
Als je papa of mama wordt, dan moet er onwijs veel aangeschaft worden. Babykleding, slabbetjes, speentjes, dekentjes en nog veel meer. Als je echt niet weet wat je moet geven, dan kun je natuurlijk iets voor de baby zelf kopen. Geef iets bruikbaars wat de ouders ook goed kunnen gebruiken. Wie weet heeft de baby er nog wel heel lang plezier van!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA