'

Mrt 14
MEPPEL - Als je een visuele beperking hebt en woonachtig bent in Meppel of een van de omliggende gemeenten, kun je in het Oogcafé Meppel, dat een initiatief is van de Oogvereniging Drenthe, andere mensen met een oogaandoening ontmoeten en onder het genot van een kopje koffie/thee ervaringen delen en praktische tips uitwisselen.
Familieleden, vrienden en kennissen zijn van harte welkom. Dit geldt ook voor niet-leden van de Oogvereniging. Het Oogcafé Meppel vindt vier a vijf keer per jaar plaats.

Het eerstkomende Oogcafé Meppel wordt gehouden op donderdag 30 maart aanstaande van 14.00 tot 16.00 uur in gebouw “De Samenstroom” in Meppel. Naast uiteraard voldoende gelegenheid voor onderling contact, worden tijdens dit Oogcafé tal van hulpmiddelen voor dagelijks gebruik getoond, zoals huishoudelijke apparaten, leesloeps, verlichting, spelletjes, horloges en nog veel meer; allemaal geschikt voor gebruik door mensen met een visuele beperking.

Praktische informatie.
Datum: Donderdag 30 maart.
Tijd: Van 14.00 tot 16.00 uur, zaal open vanaf 13.30 uur. Eventuele taxi’s terug, bespreken om 16.15 uur.
Plaats: “De Samenstroom”, Groenmarktstraat 4, 7941 KS Meppel. Dit is ongeveer tien minuten lopen vanaf het NS- en Busstation Meppel. Voor mensen die met eigen auto komen is er in de directe nabijheid een parkeergarage in de Kromme Elleboog. Als je die garage uitloopt en direct linksaf slaat, ben je vlakbij de protestants christelijke kerk, waarvan “De Samenstroom” onderdeel uitmaakt.
Kosten: Deelname aan het Oogcafé kost twee euro per persoon. Dit is incllusief koffie/thee. Begeleiders zijn gratis.
Aanmelden voor deelname aan het Oogcafé Meppel kan tot 28 maart bij Arend Schoonvelde, e-mail a.schoonvelde1@outlook.com of via telefoonnummer 06-40094351.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA