'

Apr 16
RUINERWOLD - Op woensdagmiddag 19 april start in Bibliotheek Ruinerwold de cursus Digisterker - Aan de slag met je DigiD. In de cursus leer je digitale overheidswebsite van de gemeente, overheid en de Belastingdienst te gebruiken en aanvragen in te dienen.


Je leert hoe je een DigiD aanvraagt en gebruikt, hoe je informatie zoekt en vindt op websites van de overheid, hoe je een toeslag aanvraagt of een afspraak maakt via de website. Ook leer je hoe je persoonlijke omgevingen gebruikt van mijn overheid, mijn toeslagen en werk.nl.

Hoe vaak en wanneer?
De cursus bestaat uit 3 lessen. De cursusdata zijn 19 april, 3 mei en 10 mei van 13:30 tot 15:30 uur.
Meedoen?
Meld je aan via onze website www.bibliotheekruinerwold.nl, stuur een e-mail naar info@bibliotheekruinerwold.nl of kom naar de bibliotheek. Bellen met onze klantenservice mag ook: 088-012 8210.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA