'

Mrt 17
DE WOLDEN - De gemeente De Wolden doet op zaterdag 18 maart mee aan de Landelijke Opschoondag. Op die dag steken vrijwilligers hun handen uit de mouwen voor hun eigen leefomgeving.

zwerfvuil1Archieffoto
De Landelijke Opschoondag is een initiatief van Nederland Schoon in samenwerking met scholen, bedrijven en gemeenten. Diverse organisaties die actief zijn in de strijd tegen zwerfafval, hebben zich aangesloten en hun eigen opschoonactie op deze dag gepland.

Door op 18 maart in het hele land tegelijk de schouders te zetten onder het realiseren van een schone leefomgeving, ontstaat een algeheel positiever gevoel over de openbare ruimte. Op www.nederlandschoon.nl vindt u meer informatie over deze actie. Vrijwilligers zijn altijd welkom. Mocht u zich aan willen melden als vrijwilliger dan kan dat bij Elma Lunenborg via telefoonnummer 14 0528 of e-mail: e.lunenborg@dewoldenhoogeveen.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA