'

Mrt 18
KOEKANGERVELD - Burgemeester Inge Nieuwenhuizen zet de traditie ‘wandel mee met de burgemeester’ voort. ‘Ik maak graag op een informele manier kennis met inwoners en dit is een leuke manier om u te spreken in een prachtige omgeving. Wat houdt u bezig, waar bent u trots op en waar krijgt u energie van?’

Burgemeester Inge Nieuwenhuizen wandelt maandelijks op vrijdagmiddag in een ander dorp ongeveer 5 km. De eerstvolgende wandeling is op vrijdagmiddag 24 maart van 14.30-16.30 uur (incl. koffie/thee) in Koekangerveld. Wandelt u mee?
Wie in een informele sfeer de burgemeester wil spreken én wil genieten van een prachtige wandeling in Koekangerveld en omgeving, is welkom op vrijdag 24 maart om 14.30 uur bij dorpshuis De Veldhoek, Ruinerweg 24a in Koekange. Aanmelden kan via bestuurssecretariaat@dewolden.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA