'

Mrt 21
MEPPEL - Vrijdag 31 maart 20:00 uur organiseert Astrid Palthe - Autisme en Stress & Burn-out Coach – een gratis informatieavond voor partners van personen met de diagnose Autisme. Ben je niet per se een partner van, maar bijvoorbeeld een ouder, familielid, vriend(in), collega, mantelzorger of werkgever van iemand met autisme dan kan de bijeenkomst zeker ook interessant zijn.
Op het moment dat je partner de diagnose autisme krijgt, dan kan er veel veranderen in de relatie die . De diagnose kan ervoor zorgen dat vragen worden beantwoord, maar het roept ook vele nieuwe vragen op. Hoe kan jij daar als partner dan mee omgaan? Hoe zorg je dat het autisme je relatie niet overneemt? Je bent vaak veel met het autisme van je partner bezig en vergeet je dat je zelf ook nog behoeften en een mening hebt. Vanuit persoonlijke ervaring als 'partner van' vertel Astrid over welke invloed de diagnose autisme bij haar man op hun relatie heeft gehad en hoe zij en vooral ook hoe Astrid daar mee om is gegaan en mee omgaat. Astrid deelt kennis, ervaring en tips. Om zodoende beter te begrijpen wat de impact voor de partner van kan zijn. Uiteraard is er ook mogelijkheid om vragen te stellen.

Over Astrid Palthe
Astrid Palthe is 49 jaar oud, woont in Meppel samen met haar man en twee katjes. Astrid is sinds 2018 werkzaam in haar eigen
coachpraktijk waar ze zich richt op het coachen van partners van personen met autisme. De partners vertonen vaak stress of burn-out klachten. Astrid heeft vanuit haar privé omstandigheden ervaring met autisme als 'partner van'. Daarnaast is ze ook nog 16 uur in dienst bij de Nederlandse Vereniging voor Autisme, waar ze regiocoordinator lotgenotencontact is. Meer over wie Astrid is, is terug te vinden op haar website: www.apcoachingtraining.nl

Aanmelden & meer informatie
Vooraf aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA