'

Mrt 30
DRENTHE - Kunst, theater en muziek maken, rondleidingen volgen en voorstellingen bezoeken. In april organiseren culturele instellingen en kunstenaars in heel Drenthe allerlei activiteiten voor senioren tijdens de actiemaand Gekleurd Grijs. Het programma in De Wolden en de overige gemeenten in Drenthe staat op www.gekleurdgrijs.nl.

Schilderen met wol
Kunstenaar Antoinette Cremers laat op 6 en 20 april in een workshop zien hoe je kunt schilderen met wol. Terwijl de meest verrassende kunstwerken ontstaan, is er ruimte voor ontmoeting en inspiratie in haar atelier in Ruinen. Antoinette vertelt ook over haar werken van vilt, glas, zijde, brons en schilderijen van bijenwas.

Bloemen spatten van het doek
Kunstenares Femke Anne in Ruinen laat in haar workshops Bloemen schilderen ervaren dat iedereen kan schilderen. Deelnemers starten met het maken van een achtergrond, waarna de bloemen van het doek kunnen spatten. De workshops zijn op 6, 10, 20 en 27 april in de galerie naast de Mariakerk.

Actiemaand Gekleurd Grijs
De culturele sector opent in april haar deuren voor senioren met allerlei workshops, exclusieve rondleidingen en extra activiteiten. De kunstzinnige en culturele activiteiten stimuleren op een ongedwongen manier de culturele ontmoeting. De actiemaand Gekleurd Grijs is mogelijk dankzij bijdragen van de provincie Drenthe, Dagblad van het Noorden en RTV Drenthe.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA