'

Mrt 21
REGIO - Van 16 tot 31 maart is in de bibliotheek de tentoonstelling ‘Op reis’ te zien, gemaakt door peuters en leerlingen van groep 1 t/m 3 van Kindcentrum Kornalijn uit Meppel.

De leerlingen hebben tekeningen gemaakt bij verschillende prentenboeken. De peuters hebben gewerkt aan de hand van de vragen hoe ga je op reis en welke voertuigen zijn er. De tekeningen zijn niet alleen van verf gemaakt. Ook zijn met dopjes en rietjes, fietsen, stoplichten en auto’s gemaakt.

Groep 1 en 2 hebben verftekeningen gemaakt van diverse voertuigen, verkeersborden en onderdelen van een fiets. Tekeningen én stripverhalen over fietsen en verkeersborden zijn gemaakt door groep 3. Ook hebben de leerlingen een fietsenwinkel bezocht en gezien waaraan een veilige fiets moet voldoen.

Nieuwsgierig geworden naar de tekeningen van de leerlingen over dit thema? Kom naar de bibliotheek en bezoek de tentoonstelling ‘Op reis’.

In april worden kunstwerken van een andere school tentoongesteld. De doorlopende Kunst en poëzie tentoonstelling wordt georganiseerd in het kader van het 100 jarig bestaan van de bibliotheek. www.bibliotheekmeppel.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA