'

Mrt 21
VEENINGEN - In opdracht van het college van burgemeester en wethouders wordt in de periode van 20 tot en met 31 maart onderhoud uitgevoerd aan de Markeweg in Veeningen door de firma NTP Infra uit Hattem.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Het betreft het gedeelte vanaf de huisnummers 12/12a tot en met de kruising Oud Veeningen. Het onderhoud bestaat uit het repareren van asfalt, het affrezen van deklagen, het aanbrengen van asfaltoverlagingen en bijkomende werkzaamheden zoals straatwerk en afwerken bermen.

Om de werkzaamheden zo goed en veilig mogelijk uit te kunnen voeren zijn de wegen op een aantal momenten in de aangegeven periode geheel of gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. Woningen en bedrijven zullen zoveel mogelijk bereikbaar blijven. Er is contact met ProZero over de inzameling van afval.

Door (weers)omstandigheden kan een aanpassing van de planning noodzakelijk zijn. Via de pagina wegwerkzaamheden worden wijzigingen aangegeven.

Meer informatie kunt u krijgen bij Brian van Klompenburg van NTP Infra, telefoonnummer 06-10934107.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA