'

Mrt 24
DRENTHE - Op 27 maart 2023 organiseert de gebiedscommissie wolf in samenwerking met de provincie Drenthe een webinar over subsidie voor wolfwerende rasters voor de paardenhouderij. Het webinar is gratis te bekijken via het provincie-kanaal op YouTube.


Per 1 april kunnen ook paardenhouders in Drenthe aanspraak maken op subsidie voor wolfwerende rasters. Om vragen van paardenhouders goed te beantwoorden organiseert de gebiedscommissie wolf een webinar. Tijdens het webinar worden zowel de subsidieregeling als het plaatsen van wolfwerende rasters toegelicht.

Het webinar start om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Inschrijven is niet nodig. Wie nu al vragen heeft, kan deze stellen via een vragenformulier. Dit formulier staat op de website van de provincie Drenthe. Ook tijdens de uitzending is het mogelijk om vragen te stellen. Het kan zijn dat niet alle vragen direct behandeld kunnen worden. Een beantwoording van alle vragen is na de uitzending te vinden op de website van de provincie.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA