'

Mei 9
RUINERWOLD - Schietvereniging De Losse Flodder heeft op zaterdag 6 mei 2023 het seizoen afgesloten en tegelijkertijd haar 40-jarig bestaan gevierd met de leden. Het evenement omvatte een succesvolle pubquiz, georganiseerd door Johan Lint, gevolgd door hapjes en drankjes.

De uitslag van de afgelopen competitie is als volgt:

A-Poule

Alfred Vrieling
Johan Nijboer
Anne-Jan Dunning
B-Poule

Gerrit Figeland
Henri Jans
Johan Lint
Het Koningsschieten werd gewonnen door Anne-Jan Dunning.

Tijdens de viering nam de vereniging afscheid van Lars Luten en bedankte hem voor zijn langdurige lidmaatschap en meerdere bestuursfuncties. Ook de familie Klok werd in het zonnetje gezet voor het feit dat de vereniging 40 jaar bij hen te gast mocht zijn.

In het volgende seizoen zal Schietvereniging De Losse Flodder haar competitie voortzetten bij Café 't Wold. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om vanaf de tweede donderdag van oktober om 20.00 uur proef te komen schieten.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA