'

Mei 10
DE WIJK - Sinds 1 januari van dit jaar is Haarmode José aan de Vijverweg 6 in De Wijk overgenomen door Pracht Hair & Beauty. De salon wordt gerund door Mettine en Anita, waarbij Anita al eerder in de salon werkte. Het telefoonnummer 0522-443643 is hetzelfde gebleven.

Foto:BS/Weblog-dewolden.nl Mettine (links) en Anita
Pracht Hair & Beauty is een toegankelijke en gezellige kapsalon voor het hele gezin. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen hier terecht voor een breed scala aan behandelingen, zoals knippen, kleuren, watergolven, opsteken, bruidskapsels en permanenten. Ook kan men terecht voor de nagels in de nagelsalon. "Persoonlijke aandacht, een goed kappersadvies en uitstekende service vinden we heel belangrijk. We nemen daarom ook de tijd voor elke klant," aldus Mettine.

Pracht Hair & Beauty werkt met de producten van Kin. Dit is een merk dat zich continu vernieuwt, vooral in de verzorgingsproducten. Zo werken ze met een vegan formule, met een hoog percentage natuurlijk verkregen ingrediënten. Ook houden ze bij de verpakking rekening met recycling.

Trainingen en cursussen
Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de kappersbranche, worden er regelmatig trainingen en cursussen gevolgd. Anita vertelt: "Het mooiste aan het kappersvak is nog steeds de omgang met de klanten en het waarmaken van hun specifieke wensen. Ik word blij als een klant tevreden de deur uitgaat."
De openingstijden zijn als volgt: maandag van 13.30 tot 20.30 uur, dinsdag en woensdag van 08.30 tot 17.30 uur, donderdag van 08.30 tot 20.30 uur, vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 08.30 tot 14.00 uur. "We werken alleen op afspraak, maar iedereen kan gerust binnenlopen om te kijken of er toevallig nog een plekje vrij is of om een afspraak te maken," vertelt Mettine. Telefoon 0522-443643. Een afspraak kan ook online worden geboekt via de website: https://1kapper.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA