'

Mei 15
RUINERWOLD - Op vakantiepark De Toffe Peer in Ruinerwold zijn vorige week bijna tweeduizend druivenranken geplant, waaronder de Johanitter, Solaris, Souvignier Gris en Muscaris. Het uiteindelijke doel is om tegen 2027 een prachtige cuvée wijn te presenteren aan wijnliefhebbers en kenners. Onder de naam Wijngoed Drenthe gaan eigenaren Randy en Annet Kroek en zoon Ronan een unieke bourgondische ervaring aanbieden, verpakt in een duurzaam jasje.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl
Gedeputeerde Henk Brink en wethouder Gerrie waren vereerd om op maandag persoonlijk een wijnrank te plaatsen, als een symbolische start van een spannend avontuur. Randy Kroek: "Als toegewijd team streven wij ernaar om niet alleen uitstekende wijnen te produceren, maar ook om een onvergetelijke ervaring te creëren voor onze gasten en bezoekers. Wijngoed Drenthe heeft als missie om niet alleen een leerproces te bieden aan scholen, maar ook om een stukje natuur klaar te stomen voor de toekomst, waar de volgende generaties van kunnen genieten." Het echtpaar Kroek heeft advies gekregen van Peter Pels van Wijngoed Havelte.

Buitengewone wijnervaring
Annet voegt toe: "We zijn trots op onze toewijding aan duurzaamheid en het behoud van een stukje natuur. Met onze inzet willen we niet alleen een buitengewone wijnervaring bieden, maar ook onze gasten betrekken bij het proces en educatieve mogelijkheden bieden aan scholen. Met Wijngoed Drenthe maken we een statement, omdat we geloven in een duurzame toekomst en willen bijdragen aan het behoud van onze prachtige natuurlijke omgeving." Belangstellenden en geïnteresseerden kunnen aanstaande zaterdag 20 mei tussen 10.00 en 12.00 uur deelnemen aan een rondleiding om meer te weten te komen over Wijngoed Drenthe.Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA