'

Mei 22
ALTEVEER - Na 35 jaar stoppen Geert en Marrie Vos met de bezorging van de kranten in Alteveer en omgeving. Op zaterdag 27 mei 2023 zal de krant voor de laatste keer door Geert of Marrie in de bus worden gedaan.

Eigen foto
Het was voor Geert en Marrie iedere ochtend vroeg uit de veren om de krant op tijd bij de lezers te krijgen en dat moet gezegd worden ze waren nooit te laat. Was de krant om redenen eens te laat omdat er problemen waren in de drukkerij dan zaten ze soms uren te wachten om de krant toch nog zo snel mogelijk op de adressen te krijgen. Graag was het echtpaar nog even doorgegaan maar gezondheidsredenen waren de oorzaak dat ze er een punt achter moeten gaan zetten. Zaterdagochtend is het dan zover dat Geert en Marrie nog een keer en voor de laatste keer de krant bij de lezers zullen bezorgen. Wie hun opvolger wordt is nog niet bekend.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA