'

Mei 22
RUINEN - Via Lammi Luten bereikte ons het droevige bericht dat Roelof Luten op 19 mei jongstleden is overleden. Zo is te lezen op: Ruinenalert Hij zat vredig in de stoel op de plek in Hongarije waar hij zich gelukkig voelde. Roelof en Lammi zijn in ons dorp bij velen bekend en geliefd en waren jarenlang de uitbaters van voormalig café De Dorpsherberg. Dat werd in de volksmond veelal “De Lute” genoemd.

Roelof met zijn vrouw Lammi. Archieffoto BS/Weblog-dewolden.nl
En de ouders van Andrea Luten, die In 1993 werd zijn dochter Andrea gewurgd gevonden in het bos. Het doel is dat Roelof terug komt naar Ruinen en het streven is dat ook de condoleance hier in het dorp plaats gaat vinden. Aangezien er repatriëring vanuit Hongarije geregeld moet worden zijn de nadere details nu nog onbekend. Wanneer we meer weten zal dat zeker via dit kanaal gecommuniceerd worden. Wij hebben aan Lammi ons medeleven betuigd en wensen haar, familie en betrokkenen alle sterkte. Lammi wordt in Hongarije ondersteund door familie. Roelof Luten is 72 jaar geworden. Bron Ruinen Alert.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA