'

Mei 25
MEPPEL - Op woensdag 7 juni van 11:00 – 15:00 uur organiseren Internationale Pabo studenten van NHL Stenden Meppel een Internationaal boekenfeest waar zij hun zelf ontworpen prentenboeken presenteren en voorlezen. De prentenboeken zijn geschikt voor peuters en kleuters en er zijn boeken in verschillende talen dus voor elk wat wils. Toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.
Tijdens het boekenfeest presenteren de internationale PABO studenten van NHL Stenden Hogeschool Meppel hun zelf ontworpen prentenboeken. Bij deze boeken hebben ze creatieve en aantrekkelijke materialen ontworpen waar kinderen mee kunnen spelen of waar ouders en leerkrachten gebruik van kunnen maken tijdens of na het voorlezen van het boek.

Iedereen is uitgenodigd om langs de stands te lopen en alle fantastische producten te bewonderen. De hele middag lezen studenten hun eigen boeken voor in de bibliotheek, in een verscheidenheid aan talen. En hoe leuk is het voor kinderen om eens een boek in een andere taal te bekijken of hieruit voorgelezen te worden? Loop dus lekker rond en neem plaats om te luisteren naar betoverende kinderverhalen tijdens deze middag.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA