'

Jun 12
STAPHORST - Op zaterdag 17 juni 2023 zal de 30e editie van de AMBC Oldtimer bromfietsrit plaatsvinden, traditiegetrouw weer vertrekkend vanaf Café/Zaal Kisteman aan de Oude Rijksweg in Staphorst.

eigen foto.
Ondanks de wisseling van de wacht bij dit etablissement mogen we hier weer vertrekken, daarom alvast een woord van dank aan de nieuwe uitbaters de familie Eggen.

Voor deze 2023 editie gaat de route traditiegetrouw weer naar een andere windrichting dan tijdens het voorgaande jaar. De deelnemers zullen op hun stalen rossen door het mooie Vechtdal rijden met als letterlijk hoogtepunt de Lemelerberg. Tijdens de route zullen Dalfsen, Ommen en dus ook de omgeving van Lemele worden aangedaan.

Starten kan op 17 juni vanaf 11.30 uur. De deelname is gratis maar inschrijven is verplicht en kan ter plaatse op de startlocatie worden gedaan. De enige voorwaarde is dat het voertuig minimaal 25 jaar oud moet zijn! Evenementsponsor Meesters Tweewielers sponsort ook dit jaar weer een aandenken en draagt zorg voor de afvoer van de gestrande bromfietsen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA