'

Mei 26
STAPHORST - Van donderdag 1 tot en met zaterdag 3 juni zal er voor de tweede keer een skeeler marathon driedaagse worden georganiseerd in Heerde, Rijssen en Staphorst. Tijdens dit driedaagse evenement zullen de deelnemers aan de bak moeten om te strijden om de goed gevulde prijzenpot die de organiserende verenigingen hebben samen kunnen stellen.

Op zaterdag zal de grote finale verreden worden in Staphorst waar op het bekende parcours rondom het evenemententerrein de Tippe met de klim naar het viaduct gestreden zal worden. Hier wordt om 13:00 uur begonnen met jeugdwedstrijden meetellend voor de Stouwdam competitie.

Daarop aansluitend wordt de grote finale marathon verreden. Om 16:30 uur gaan de dames van start voor 48 ronden van 880 meter. Om 18:00 uur gaan de heren van start voor hun finale. Veel bekende namen zullen aan de start verschijnen. Bij de dames o.a Marijke Groenewoud die als regerend wereldkampioen Mass-start op schaatsen ook graag in Staphorst wil winnen.

Uiteraard staan hier ook veel lokale toppers aan de start, zoals Ronald Haasjes mag aantreden in het rood-wit-blauw als regerend Nederlands kampioen. Maar de familie Haasjes zal nog meer troeven spelen, ook Christian, Jurrian en Joel zullen er alles aan doen om hun beste beentje voor te zetten. Ook Kevin van der Horst en Marthijn Mulder uit Staphorst zullen een gooi naar het podium doen, en wat kan ‘juf’ Marieke Kroes bij de dames?

De organisatie ligt in handen van Skeelervereniging Staphorst, die samen met de steun van sponsoren hopen op mooie wedstrijden!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA